Zou jij een tattoo artiest blind vertrouwen? En als je weet hoe goed hij is? De beroemde tattoo artiest Scott Campbell testte dit vertrouwen uit. Je krijgt een gratis tattoo mits je alles aan Campbell over laat. Dit in de vorm van een glory hole. Oftewel: ‘Whole Glory’.

Scott Campbell is een beroemde tatoeëerder uit New York. Hij is zelfs zo beroemd dat hij zijn eigen Wikipedia pagina heeft! En dan heb je het ver geschopt in het leven. Grote namen gingen hem voor. Ik noem Elvis, Picasso en een frikandel. Hij heeft vele sterren getatoeëerd zoals Howard Stern, Sting, Robert Downey, Jr., Courtney Love, Orlando Bloom, Josh Hartnett, Marc Jacobs en Penelope Cruz. Dát weet ik dus dankzij z’n Wikipedia pagina. de kunt je voorstellen dat de man flinke wachtrijen heeft en ook fikse prijzen hanteert. Maarrrrr als je het volste vertrouwen in hem hebt, kon je een weekend terecht bij de man z’n glory hole. Heb je dat niet, kun je het tatoeëren altijd zelf nog doen.

Whole Glory

Dit is geen gangbare glory hole. Bij deze variant steek je namelijk je arm door het gat heen om hem volledig over te dragen aan Campbell. Er is geen verdere communicatie tussen de ontvanger en Scott. Scott zal tatoeëren wat in zich op komt er de ontvanger ziet niets behalve het eindresultaat. De mededelers werden willekeurig gekozen en omgeroepen. De resultaten zijn echt super vet! Kijk maar eens even mee:

Wil je ook je arm door een gat heet steken? Nou, dat kan niet meer. Het is voorbij. Meer info over het project vind je op de website van Scott Campbell of op de site van The Milk Gallery. O en like even onze Facebook, vinden we leuk. Doei!


Afbeeldingen: scottcampbellstudio.comthemilkgallery.cominstagram.com/scampbell333