Ik ben een echte Bourgondiër. Ik houd van lekker eten en drinken. Het liefst zo lang mogelijk en met zoveel mogelijk mensen. De zomer vind ik dan ook echt een feestje. Wekelijks staat bij ons de BBQ aan en proberen mijn vriend en ik steeds weer nieuwe recepten uit.

Food truck festivals

In mijn vorige blog: Foodtrucks: Keukens op wielen, heb je al kunnen lezen dat ik erg uitkijk naar het food truck festival Hippe Happen bij ons in de wijk op 25-26-27 september. Ik ben nog nooit eerder op een food truck festival geweest, sowieso bezoek ik niet veel festivals meer sinds ik moeder ben van een dametje van 1,5 jaar. Maar dat gaat veranderen. Om alvast voor te proeven wat ons eind september met het Hippe Happen Festival te wachten staat gaan wij naar het TREK festival welke dit jaar voor het eerst in Den Bosch is. En jawel ons meisje gaat mee!!

TREK festival

Het weer is op deze zondagmiddag enigszins druilerig maar daardoor laat ik me niet tegenhouden. Ik wil er echt naar toe. Eenmaal op het festivalterrein aangekomen klinken al lekkere klanken, onze kleine meid hoort het ook en begint al lekker mee te hupsen in de buggy. De sfeer voelt meteen goed aan, lekker relaxed. En die geur……. goddelijk. Alle aroma’s door elkaar; kokos, barbecue, vers gebakken wafels, heerlijk.

Smullen van het eten, de sfeer ,de muziek…alles

We maken een rondje over het terrein en in mijn hoofd maak ik alvast een lijstje met wat ik allemaal wil proeven. Wat overigens best lastig is want mijn liefde voor het bourgondische leven loopt wat uit de hand dus ben ik momenteel bezig met mijn levensstijl wat aan te passen met behulp van de Weight Watchers. Dit gaat overigens prima samen met een bourgondische levensstijl, als je maar keuzes maakt.

Lekker eten

Uiteindelijk is mijn keuze gevallen op de surf & turf pulled pork burger, en voor onze kleine meid een zak biologische friet. Zij heeft namelijk nog niet de aard naar haar moeder en eet bijna niets. Het was echt heerlijk, het eten, de sfeer, de muziek maar voor mij vooral de combi van dit alles wat ik dan ook nog samen met mijn kleine meid kan beleven. Want ook voor de kleintjes zijn er voldoende activiteiten en lekkernijen te ontdekken.

Ik kijk nu al uit naar het festival bij ons in de wijk, tot die tijd droom ik er samen met manlief van om zelf een foodtruck te gaan opzetten………“All women of action are dreamers.”

Door: Evy van Iersel