Het is weer zover, Apple heeft een nieuwe iPhone uitgebracht. De iPhone 6S! Deze onderscheidt zich niet alleen met een ‘S’ achter de naam, maar ook met wat meer kracht onder de motorkap. Hij lijkt veel op de iPhone 6 maar dan met betere camera’s, snellere processor en meer werkgeheugen. Met een nieuw model iPhone is het ook misschien tijd om op zoek te gaan naar een nieuw telefoon hoesje!

Waar moet een telefoonhoesje aan voldoen?

Ik heb zelf twee verschillende telefoonhoesjes met verschillende doeleinden. Ik ga ze hieronder uitlichten. Ik vind het altijd belangrijk om mijn toestel met een beschermend telefoonhoesje uit te rusten. Dit om de volgende redenen:

Scherm, lens en onderdelen beschermen

Ben jij iemand die altijd een gebroken glas heeft van je smartphone? Of wil je het zekere voor het onzekere nemen, kies dan voor een stootvrij hoesje. Dit zijn hoesjes die extra bescherming bieden aan je telefoon. En dit is toch wel het hoofddoel van een hoesje. Een goed voorbeeld hiervan is het Ultimate Armour beschermhoesje. Dit hoesje is gemaakt van siliconen en biedt bescherming aan tegen stoten, stof en krassen. De silicone rand biedt extra bescherming aan het scherm en heeft een anti-shock effect, hierdoor zijn de interne onderdelen ook goed beschermd.

Laat jouw stijl zien

Natuurlijk is het belangrijk dat een beschermhoesje er ook mooi uitziet en jouw stijl uitdraagt. Je haalt natuurlijk ook geen lelijke jas alleen omdat ‘ie werkt tegen de wind en regen. Als voorbeeld noem ik de Avani Bragatti Wallet. Een aanrader voor mensen die looks belangrijk vinden. De Avani Bragatti Wallet is een nieuw model van het opkomende merk Avani Bragatti, overigens alleen bij MobielKoopjes verkrijgbaar). Het heeft een erg stijlvol Italiaans ontwerp en is dankzij zijn gladde afwerking heel handig voor in de binnenzak of in je handtas. Daarnaast dient het hoesje als portemonnee er is er ruimte voor pasjes en geld.

Dit zijn maar een paar voorbeelden. Ik heb mijn iPhone hoesje ook van MobielKoopjes. Je kan daar terecht voor je telefoonhoesje maar overigens ook voor accessoires zoals draagbare laadstations, headsets, selfie sticks, etc. De hoesjes lopen uiteen van kwaliteit hoesjes tot goedkope telefoonhoesjes die je om de paar maanden kan verwisselen. Kijk wat jij nodig hebt en kies een passend hoesje dat past bij jouw gebruik.

Dit bericht is tot stand gekomen in samenwerking met MobielKoopjes.nl.