Helaas is dit festival afgelast! Zie hieronder het bericht door Stories Festival.

stories-festival-afgelast

Origineel bericht:

Rotterdam heeft een aantal toffe festivals. Maar er was nog geen festival waar ruimte is voor jong en nieuw talent. Een plaats waar het talent van de toekomst kan worden ontdekt. Waar singers en songwriters een relaxed podium krijgen. Waar het publiek kan genieten van live muziek, eten, drinken en de zon.

Binnenkort is dat Festival er wèl. Het Rotterdamse November Events organiseert zaterdag 18 juli de eerste editie van het Stories Festival in het Vroesenpark in Rotterdam. Het evenement duurt van 12:00 tot 23:00. Jonge artiesten krijgen op het Stories Festival een uitgelezen kans om zich te laten zien maar vooral te laten horen. Het Stories Festival is een mooie manier voor de artiesten om hun talent te presenteren aan een enthousiast publiek dat er zin in heeft.

Het Stories Festival is gratis toegankelijk en richt zich qua programma op jonge artiesten maar qua publiek op jong tot oud. Hun motto is dan ook, liefde voor muziek is leeftijdsloos. Per half juni start er een crowdfundingactie om het Stories Festival te ondersteunen. Zo kun je van tevoren bijvoorbeeld een smakelijk gevulde picknickmand reserveren voor op het festival. Naast de picknickmand is er uiteraard nog genoeg ander lekkers te eten en te drinken van een selectie van verschillende foodtrucks. Dit, het muzikale programma en hopelijk de zon maakt het nu al een onvergetelijke dag.

De inhoud en verder programmering zal middels Facebook bekend worden gemaakt.

Talenten kunnen zich aanmelden bij Elizabeth klop via email: elizabeth@storiesfestival.nl.

stories-festival-3