stenen-zonnebrillen-beaver-brilIk ben zonnebrillenfan. Ik draag ze niet eens zo vaak, maar ik wil ze ownen. Hoe bijzonderder hoe beterder (← grapje). En bijzonder is ‘ie! De Stone zonnebril van Beaver Bril. Hij is namelijk, de naam zegt het al, gemaakt van bevers, uhm ik bedoel steen!

 

 

Een stenen zonnebril?

Ja. Een stenen zonnebril. Nouja, we moeten dit even nuanceren. De zonnebril is namelijk gedeeltelijk van steen. Het frame is van een lichte houtsoort namelijk Japans Gingkohout. Daar overheen zit een dun laagje steen. Hierdoor is de bril ook helemaal niet zwaar! Zeker niet zwaarder dan een ‘normale’ zonnebril.

Omdat er gebruik wordt gemaakt van natuurproducten, is elke bril uniek. De bril heeft mooie kleurnuances en ook de structuur en reliëf is bij elke bril weer anders. Overigens is de bril te verkrijgen in twee verschillende kleuren. Ik heb de Stone, maar er is ook een Stone Dark versie. Deze is… ja, dark.

Deze bril is het bekende en populaire Wayfarer model. Hij zit comfi. Door de naar buiten verende pootjes is hij voor iedereen geschikt. De stenen brillen zijn online te bestellen en kosten €119,95.

Beaver Bril

Beaver Bril is een Amsterdams bedrijf en bestaat sinds 2013. Het is opgericht door twee broers. Zij brachten toen de bamboe zonnebril op de markt. Daarna zijn ze gekomen met een houten zonnebril en uiteraard deze stenen bril. Ik vind hem super vet leijp!

En nu ga ik quasi nonchalant een liedje spelen:

En btw, zelfs je hond kan ‘m rocken:

stenen-zonnebril-beaver

Dit bericht is tot stand gekomen in samenwerking met Beaver.