Op 29 en 30 augustus is de eerste editie van het Springkussen Festival Amsterdam. Naar eigen zeggen is dit het eerste springkussen festival van Nederland. Een uniek festival (ja, voor volwassenen), waar springkussens en dance muziek samen komen. Hoe tof klinkt dat!

springkussen-festival-logoDacht je alles al gehad te hebben qua festivals? Nou niet dus! Het weekend van 29 en 30 augustus kunnen 4.000 festival bezoekers zich vermaken met maar liefst 7500m2 aan opblaasplezier bij Sportpark Sloten in Amsterdam. Naast springkussens komen er stormbanen, waterslides, Bumper Balls, Base Jumps en ballenbakken te staan. Verspreid over het terrein zijn er verschillende stages met DJ’s.

Mede-organisator Michiel Döbelman: “Wat is er nou leuker dan te dansen en springen in een gigantisch opblaaskasteel? Het zal een weekend worden waar je weer helemaal kind bent en niets te gek is. We moedigen dan ook iedereen aan om met je vrienden verkleed als team te komen en je opblaasdieren mee te nemen.

Kaartverkoop

De kaartverkoop is op het moment van publicatie van dit bericht nog niet begonnen. Wel kun je op springkussenfestivalamsterdam.nl je e-mailadres achterlaten zodat je op de hoogte wordt gehouden van de kaartverkoop!

Check de teaser van Springkussen Festival Amsterdam

springkussen-meme