De Brabantse organisatie Spatial haalt 13 juni onder andere Fred P., Tripeo en Juan Sanchez naar ‘s-Hertogenbosch voor de tweede editie van hun outdoor festival.

Spatial Outdoor

Spatial is een collectief dat zich bezighoudt met het promoten van toffe elektronische muziek en de clubcultuur in Noord-Brabant. Vorig jaar lanceerden zij het succesvolle outdoor festival, Spatial Outdoor. Aankomend weekend is de tweede editie. Bij deze editie wordt de programmering gevuld met een groot aantal house en techno artiesten uit binnen- en buitenland. In tegenstelling tot vorig jaar wordt nog meer de nadruk gelegd op artiesten uit Nederland en lokaal talent. Dit heeft geresulteerd in een avontuurlijke programmering met relevante en opkomende namen uit de huidige dansscène. Intimiteit is daarbij nog altijd het belangrijkste sleutelwoord. Het festival is daarom toegankelijk voor maximaal 1000 dans- en muziekliefhebbers. Spatial Outdoor wordt gehouden aan de Poeldonkweg 3 op een gaaf industrieterrein.

Losjes

9_LOSJES_SOUNDSYSTEMDit jaar breidt het festival uit met een extra area gehost door de Bossche organisatie LosjesLosjes, ontstaan door twee vrienden, Hoskam (Robert Hoskam) & Die Grote (Albert-Jan Buitendijk), deelden een passie voor house. In Den Bosch ontbrak de muziek waar ze zelf hun ei in kwijt konden waardoor ze besloten andere muziekstromen naar Den Bosch te halen. En met succes. Ze begonnen als DJ duo en uiteindelijk organiseerden zij een eigen regelmatig terugkerend event. Inmiddels zijn ze zowel in als buiten Den Bosch een gevestigde naam in de clubscene. Losjes is een frisse mix van house, deep house- & deep house met een vleugje techno. Een avond Losjes staat garant voor een avond goeie muziek en gezelligheid. We mogen inmiddels ook verklappen: er komt, 9 augustus 2015, een Losjes Outdoor.

Naast muziek wordt er met verschillende partijen samengewerkt om het terrein op een creatieve invulling te geven, zoals een samenwerking met studenten van het Koning Willem I College in ‘s-Hertogenbosch voor het vormgeven en inrichten van de tweede area.

Wij zijn er in ieder geval bij! Wil jij er ook bij zijn? Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar via https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/spatial-outdoor-2015. Voor meer informatie hou Facebook in de gaten.

Line-up, timetable & map Spatial Outdoor 2015

De volledige line-up bestaat uit: Fred P. (US) (Soul People Music, Underground Quality), Tripeo (Tripeo, Format), Juan Sanchez (Drumcode, Wolfskuil), Maximiljan (Moon Harbour), Intergalactic Gary (Intergalactic FM), Mark Du Mosch (Dekmantel), Marsman (Pinkman Records), Stranger (Self Reflektion), Knekelhuis (Knekelhuis), Rogue Trades (Spatial), Losjes Soundsystem (Losjes), Lucky Done Gone (Duikboot, XXL), Eric Valentine (Arcade), Joel Hemmen

spatial-outdoor-2015-timetable

spatial-outdoor-2015-plattegrond