Tegenwoordig hoeft de man niet meer zijn handen te gebruiken voor de zelfbevrediging als het aan designer Bastiaan Buijs ligt. Hij ontwikkelde namelijk ‘Sater‘. De nieuwe sekstoy voor mannen. 

De Sater

De Sater is vernoemd naar een figuur uit de Griekse mythologie. Half mens, half bok. De Sater, oftewel de neukbok, ziet eruit als een homp gesmolten siliconen met daarin een gat. En daar kan een man zijn ding mee doen. Dit bericht kwamen wij tegen op Omroep Brabant. Bastiaan Buijs is namelijk Osschenaar en studeert aan de Design Academy in Eindhoven. En de ‘neukbok’ is zijn afstudeerproject. Bastiaan is hiermee cum laude afgestudeerd. Eindcijfer voor de Sater: een 9! De bok zal maar liefst €4000,- gaan kosten.

Je gaat hem niet elke dag verplaatsen als je bezoek krijgt, hij staat daar gewoon het is een onderdeel van je huis.

Hij hoopt dat zijn ontwerp masturberen uit de taboesfeer haalt. De bedoeling is dat het object onderdeel van je huis wordt en dus niet elke keer aan de kant word gezet. De Sater is geen kunst, maar een gebruiksvoorwerp. Er zit een motor in, waardoor hij trilt en een uitneembare cilinder om je zooitje te lozen.

De Sater is te bewonderen op de Dutch Design Week vanaf 17 oktober.

Bron: omroepbrabant.nl