Niets leuker dan rondneuzen op Kickstarter. En wat we nu toch tegen zijn gekomen. Geniaal of totaal onnozel? Beslis zelf. We hebben het over proteïne bier. Een biertje die laag is in koolhydraten en hoog in proteïne: Brewtein en NutriBeer van Supplemental Brew. Gym of zuipen? Nu is de keuze een stuk makkelijker.

Protein Beer

Supplemental Brew is een brouwerij gespecialiseerd in het maken van bier dat niet alleen lekker is, maar ook voldoet aan je fitness doelen. Zij geloven dat iedereen in staat moet zijn te genieten van een ijskoud biertje na een harde training, omdat het vol zit met eiwitten! Hiervoor hebben ze twee soorten proteïne bier ontwikkeld.

Brewtein

De eerste is Brewtein. Hét proteine bier. Brewtein heeft een hoger eiwitgehalte dan elk ander bier in de wereld. Het bevat namelijk 7 gram whey, en dat is niet te proeven, zegt men. Brewtein is een Amerikaanse Wheat Ale, met een vrij lichte body, verfrissende smaak van tarwe, en een schone afdronk.

brewtein

NutriBeer

Daarnaast is er NutriBeer. Het lichtere, low carb biertje. Dit bier is speciaal gemaakt voor de fitness-fanatiekelingen onder ons die zo min mogelijk calorieën in willen nemen. NutriBeer is een klassieke lichte pils, met een lichte, heldere body een subtiele citrus smaak en een gladde afwerking.

nutribeer

Supplemental Brewing Kickstarter Teaser

Als je zelf proteïne bier wilt proberen, of gewoon deze gasten wilt steunen met hun Kickstarter project, kan dat hier. Sport-ze vanavond en cheers! 😉

Bron: kickstarter.com