Overhemden.com lanceert als eerste niche winkel een ware overhemden app. Een app om te shoppen naar overhemden van meer dan 2.000 verschillende nationale en internationale merken. En om dit te vieren mogen wij een overhemd t.w.v. €100 weggeven!

Mobiel overhemden shoppen

“De wereld van herenmode en mooi overhemden kopen verschuift langzaam naar online en apps. Wij bieden een zo goed mogelijke en zo persoonlijke mogelijke ervaring op dit nieuwe medium”, aldus Sean Heukels, oprichter van Overhemden.com. “Maar we zijn natuurlijk nog immer telefonisch bereikbaar voor écht persoonlijk advies, de app zit tenslotte op je telefoon”.

Het ontwerp is zo clean mogelijk gehouden. De app navigeert met een paar knoppen die bovendien groot genoeg zijn voor nieuwe senior shoppers. De overhemden worden in hoge resolutie getoond. En de kenmerken van het product zijn gemakkelijk te vinden. Verder onthoudt de app persoonlijke voorkeuren als boordmaat en bestelgegevens. Tot slot is het eenvoudig om in het platform af te rekenen met alle bekende betaalmethoden. “We zijn zelfs al klaar voor Apple Pay en Google Wallet dat nog in Nederland moeten worden gelanceerd”, winkelen en afrekenen met één druk op de knop op basis van vingerafdruk technieken.”

De app is te downloaden in de iOS Store en de Google Play Store.

Overhemd Winnen

En om deze app te vieren, kun je nu kans maken op 1 overhemd naar keuze. Ter waarde van €100 en uit te zoeken uit het ruime assortiment op overhemden.com. Tof, toch? Het enige dat je moet doen is ons liken op Facebook en onderstaande foto over de actie liken. En dan trekken wij 24-05-2017 een willekeurige winnaar! Succes!

Dit bericht is tot stand gekomen in samenwerking met Overhemden.com.