Zoals sommige van jullie misschien weten is Leijp vriendjes van Manify. We werden dan ook door Manify uitgenodigd om met een stel fitgirls de Mud Masters obstacle run te lopen. En dat was me wat…

Mud Masters Biddinghuizen 2015

Afgelopen weekend was het zo ver. Mud Masters Biddinghuizen 2015. Maar liefst 24.000 mensen liepen tijdens deze editie mee op de 6KM, 12KM, 18KM, halve marathon of 24-uurs hindernisbaan. Mud Masters is een hindernisparcours die is gebaseerd op een mariniersstormbaan. De tijd is niet belangrijk. Het gaat erom dat je samen de finish haalt en dat wij elkaar helpt en erdoorheen sleept.

Manify, een van Nederlands grootse online mannenmagazines, organiseerde dit jaar een Mud Masters fitgirls run. Negen fitgirls (“een fitte en verstandige dame, die veel met haar gezondheid bezig is, op gebied van sport en voeding, en online zeer actief is om deze levensstijl te verkondigen”, aldus Manify), uit Manify’s vaste rubriek Fitgirl Friday, ploeterden met ons mee door de modder. En dit 12 kilometer lang. En stuk voor stuk waren het beesten.

Leijp’s Mud Master’s Aftervideo

Beelden zeggen meer dan woorden, dus bekijk snel de aftervideo.

Leijp is bij… Mud Masters Biddinghuizen 2015 Afgelopen weekend liepen we met Manify de Mud Masters obstacle run. En heftig dat het was! Lees het verhaal en bekijk de foto’s op https://leijp.nl/mud-masters-biddinghuizen-2015/ of check de video!

Posted by Leijp on Thursday, October 1, 2015

Leijp’s Mud Master’s Foto’s

mud masters

mud masters

Heb je nog steeds niet genoeg gezien? Dan kun je altijd nog Manify’s aftervideo bekijken!