In en nabij ’s-Hertogenbosch kennen Losjes inmiddels al een tijdje. Meerdere malen hebben de mannen van Losjes voor een mooie avond gezorgd als zij het podium betraden van de Verkadefabriek, Willem II of Plein79. De deuntjes van Losjes zorgen er langzaam ook voor dat de dansvloer in de buitenlucht gevuld wordt. Dat dit geen probleem voor ze is zagen we eerder deze zomer al toen ze host waren bij Spatial Outdoor. Afgelopen zondag mochten ze dit geheel in eigen naam waar gaan maken.

Losjes Outdoor 2015 (2)

Losjes Outdoor

Het toneel voor Losjes Outdoor was het Westerpark op de Onderwijsboulevard in ’s-Hertogenbosch. Deze verborgen locatie, die lang niet bekend is bij alle Bosschenaren, kreeg een ware make-over. Het terrein werd van onkruid ontdaan, wat plaats maakte voor tentjes, hekken en muziekboxen. De festivaldeuren werden om 14.00 geopend en lounge-achtige deephouse verwelkomde de vroege vogels. Langzaam vulde het festival terrein zich en geleidelijk ging het tempo van de muziek omhoog.

Naast een poging doen om je dorst te lessen met heerlijke drankjes, was het ook mogelijk om je gezicht te drukken in een aantal hemelse burgers. Bar35 en Creme coffee and pastry zorgde namelijk voor een divers aanbod van versnaperingen welke lekker rustig tussen de bomen kon worden genuttigd. Qua voorzieningen had Losjes Outdoor het goed voor elkaar. Van eten en drinken tot kluisjes en gratis toilet, verstopt in de wildernis konden bebaarde bezoekers zelfs terecht bij een professionele barbier.

Top sfeer

Naarmate de avond begon te vallen, de stroboscoop het park deed oplichten, en de hoofden mee knikte op de maat van de muziek, kwam het gevoel van Losjes echt naar boven. Dansen op fantastische muziek, een gezellige huiselijke sfeer en alleen maar lachende gezichten om je heen.

Niet alleen voor, maar ook achter de draaitafel ging het feestje los. Bij veel festivals zie je dat dj’s worden afgewisseld en daarna vertrekken of rustig een drankje gaan doen. Achter de draaitafel bij Losjes Outdoor was dat het tegenovergestelde. Mooi om te zien dat de mannen van Losjes Outdoor als één familie zorgen dat alle bezoekers een top tijd hebben. Volgend jaar zijn wij er zeker weer bij!

Door: Armand Megens