Biologisch restaurant en lunchroom Gys, gevestigd aan de Voorstraat 77 in Utrecht, bouwt nu aan een tweede vestiging aan de Amsterdamse straatweg 113, ook in Utrecht.

Tijdens een hotspots-tripje die wij hebben gemaakt in Utrecht kwamen we Gys tegen aan de Voorstraat. Gys bestaat ongeveer een half jaar. De zaak is een groot succes! Bij Gys kun je terecht voor een hapje en een drankje. Waar mogelijk worden de gerechten met streekproducten bereid. Daarnaast zijn veel van deze gerechten ook nog eens vegetarisch of vegan. De missie van Gys is dan ook iedereen biologisch en gezond te kunnen laten eten, tegen een mooie prijs. Smoothies zijn maar €4, een stuk cake heb je al voor €2. En de duurste maaltijd is maar €10!

Duurzaamheid staat bij Gys centraal, zowel in het interieur als in de bedrijfsvoering. Het interieur is dan ook prachtig. Gys heeft een hippe, maar natuurlijke uitstraling. Veel licht, veel hout en veel groen.

De streefdatum voor de opening van Gys aan de Amsterdamse straatweg 113 in Utrecht is 1 juni 2015. Bekijk hieronder vast de foto’s.

Biologisch restaurant Gys aan de Voorstraat

Biologisch restaurant Gys aan de Amsterdamse straatweg

Uiteraard nog in aanbouw.

Bronnen: duic.nlgysutrecht.nl