Onlangs reisde ik met enkele collega’s en vrienden voor een middag af naar het Haarlemmermeer om, jaja voor de eerste keer, een obstacle run mee te lopen. Mud Masters! Ik had er zin in. Voor de jongens en meisjes die het niet kennen, dit zegt Mud Masters over Mud Masters

Mud Masters is een hindernisparcours gebaseerd op een mariniersstormbaan. Het is geen wedstrijd; het gaat erom dat je samen de finish haalt. Je ontsnapt aan de dagelijkse sleur en overwint indrukwekkende obstakels samen met vrienden en onbekenden. Het wordt afzien. Maar juist dat zorgt voor héél veel lol! En pas dan smaakt het koude bier na afloop extra goed.

You get the point: rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan. En dan met modder. Heel veel modder. Je kan kiezen: 6 kilometer, 12 kilometer en 18 kilometer. En mans dat ik ben…. ging ik voor de 6K. Overigens (geen smoes) waren de tickets door mijn werk geregeld (awesome) en had ik geen keus. Het was een geweldige ervaring. Ik heb getwijfeld of ik mijn GoPro mee moest nemen, de ja of de nee. En ik ben blij dat ik dat wél heb gedaan! Er zijn fantastische beelden uitgekomen en heb geprobeerd dit allemaal samen te vatten in een 6minuut durende video. Beelden spreken vaak beter dan woorden, dus bekijk snel mijn GoPro video van Mud Masters Haarlemmermeer 2015.

GoPro video Mud Masters Haarlemmermeer 2015

Foto’s Mud Masters Haarlemmermeer 2015