Ja, je leest het goed! We geven een reis weg. Een reis voor 2 personen naar bestemming naar keuze. Je kan kiezen uit: Antwerpen, Brussel, Lille, Parijs of Londen! En dit met de iDBUS. Een luxe touringbus, die meer biedt. Lees snel verder.

Over iDBUS

iDBUS is de langeafstandsbusdienst (scrabble!) die de grote Europese steden met elkaar verbindt. Met zijn “nieuwe generatie” lijnen is het de ambitie van iDBUS om de Europese referentie te worden op het gebied van langeafstandsvervoer met de bus. Aan boord staan comfort en toegankelijkheid, aandacht en informatie centraal. Zo heeft iDBUS WiFi (YES!), stopcontacten, realtime geolokalisering en een meertalige chauffeur (Frans en Engels). Daarnaast zijn de bussen 100% uitgerust voor minder valide personen.

Vanuit Nederland vertrekt de bus vanuit Amsterdam naar Antwerpen, Brussel, Lille (Rijsel), Parijs Bercy (centrum), Parijs CDG (luchthaven) en Londen. En sinds kort vertekt de bus ook vanuit Rotterdam! Deze gaat naar Antwerpen, Brussel, Lille (Rijsel) en Parijs Bercy (centrum).

Wij gaan binnenkort zelf op pad met iDBUS, dus interesse in deze manier van reizen? Hou Leijp in de gaten voor onze ervaringen. Of lees snel verder en win zelf een reis!

Waarom met de bus?

Als je denkt aan reizen is een bus misschien niet het eerste wat in je op komt? Maar eigenlijk heeft een bus heeft veel voordelen t.o.v. andere vervoersmiddelen. Een bus is erg goedkoop als je het vergelijkt met de trein, vliegtuig of auto! Een bus biedt alle voordelen van de auto op het gebied van snelheid en vrijheid. Een bus is goed voor het milieu er passen immers 48 mensen in een iDBUS! Daarnaast is er elektriciteit en WiFi aan boord en zijn er ruime zitplaatsen.

Winnen! Gratis op reis.

Wij mogen namens iDBUS een retourticket naar keuze voor 2 personen weggeven! Dit kan naar Antwerpen, Brussel, Lille, Parijs Bercy (centrum) en Parijs CDG (luchthaven) op een zelf te kiezen datum.

Hoe doe ik mee?

Like ons op facebook en like en share deze post! Laat ook even in de comments weten waar je heen zou willen. En verder… duimen maar! Succes!

And the winner is…….

Inmiddels is er een winnaar gekozen en dat is geworden: Ramona Bruijgom! Gefeliciteerd! En voor de rest, er komen snel weer andere acties! 🙂

Dit bericht is tot stand gekomen in samenwerking met iDBUS.