Vanaf vandaag kunnen Amsterdamse kantoren zich aanmelden voor een pop-up rave van 15 minuten op hun kantoor. Een team van wandelende speakers komt dan aanstaande woensdag tijdens ADE langs om een office rave te organiseren.

Het officeruimte verhuur bedrijf Wework zet tijdens het ADE een dance team in met speakers op hun rug onder begeleiding van een DJ-bus en DJ om zo kantoren om te bouwen tot een tijdelijke cparty spot. De bedoeling is dat het kantoor even helemaal los kan gaan op lekkere beats waarna je weer achter je laptopje kruipt. De office rave zal zorgen voor gegarandeerde lol en de juiste energieboost om de werkdag voort te zetten.

Wework trapt zelf aanstaande woensdag om 07:00 als eerste af met een grootste office rave die voor iedereen gratis toegankelijk is. Dit gebeurt in samenwerking met de Londense organisatie Morning Gloryville die van alcohol vrije morning raves in Engeland een begrip heeft gemaakt. Het eerste feest tijdens ADE begint voor werkende dit jaar dan ook met gezonde smoothies, yoga sessies, massages en uiteraard goede muziek.

“Working is a way of life, not just a living” is huncredo en hiermee streven ze als co-working community naar om een nieuwe visie op het begrip ‘werken’ te verspreiden. “Werk en privé zijn in deze tijd niet los van elkaar te zien,” volgens Eugen Miropolski, Regional Director Wework Europe. “Zolang je doet waar je hart ligt, vervagen deze grenzen. Hard werken en plezier hebben op de werkvloer horen dan ook hand in hand te gaan. Daarom organiseren we de morning- & Office raves tijdens ADE.”

Kantoren of werknemers kunnen zich vanaf vandaag opgeven voor de pop up office rave en voor een deelname aan de morning rave via Facebook.

morning-gloryville

Afbeeldingen: facebook.com