En met dit bericht komt een einde aan de serie Doordogne foto’s. Eerder lieten we deel 1, 2, 3 en 4 zien. En wat is het dan precies? Ik citeer van deel 1:

Afgelopen zomer was ik in Frankrijk, in de omgeving van de Dordogne. Práchtige omgeving, héle mooie natuur, prachtige huizen, maar wat mij het meest op viel… de deuren! Wat? Ja, deuren!

Ik denk zelfs dat ik een lichte fascinatie heb opgebouwd voor deuren. Ik kan het ook niet uitleggen, maar weet bijna zeker dat je het begrijpt als je het hebt gezien! Misschien ook niet, dan ben ik waarschijnlijk gewoon zo gek als een deur (ha!).

Ik heb een hele mooie fotoserie gemaakt van deuren die ik tegen ben gekomen in de omgeving van de Dordogne. Ik noem deze serie dan ook Doordogne (you see what I did there?). Te veel om in 1x te laten zien en daarom elke week een nieuw deel. Bij deze vast Doordogne, deel 1! Wat vinden jullie?

We zijn erg benieuwd naar jullie reacties en of jullie de fascinatie delen! Laat het weten in de comments of op onze Facebook pagina.

Foto’s Doordogne Deel 5

foto deur 51

foto deur 46

foto deur 47

foto deur 48

foto deur 49

foto deur 50

foto deur 52

foto deur 53

foto deur 54

foto deur 55

foto deur 56

foto deur 57