Divoom Voombox Outdoor Speaker? Nouja eigenlijk zelfs Divoom Voombox Outdoor Bluetooth Speaker Smart Black. Een hele mond vol. Wat het is? Een sexy draadloze speaker die ook nog eens tegen een stootje of spatje water kan.

Divoom Voombox Outdoor Speaker

De Divoom Voombox Outdoor Speaker is een speaker met 5 drivers die samen zorgen voor een mega goed geluid! De vijf componenten zijn de tweeter (hoge tonen), twee mid/sub drivers (midrange tonen) en twee passieve radiators (bas).  Oké genoeg technische woordjes.

Het geluid komt uit beide kanten (voor- en achterkant) van de Voombox, voor een groot bereik. De speaker wordt beschermd door een stevig, metalen frame en is afgewerkt met schokabsorberend rubber. Daarnaast is de Voombox Outdoor spatwater dicht. Hierdoor is de Voombox Outdoor tegen alle outdoor activiteiten beschermd. De Voombox wordt aangeraden tijdens het reizen, bergbeklimmen, wandelen, kamperen, zeilen, fietsen etc. Daarnaast is de Voombox Outdoor spatwater dicht, u kunt zonder zorgen genieten van volledige vrijheid.

Mijn ervaring

Ik was op zoek naar een speaker en stuitte op deze selectie draadloze speakers. Ik bestelde hem en had hem de volgende ochtend al in huis. Daar hou ik van! Meteen uitgepakt. De speaker voelt vet solid aan. Het weegt een kleine kilo, maar voelt lekker massief en stevig door het metaal en de rubberen behuizing.

Connecten met m’n iPhone ging easy. Bluetooth aan, connecten met de Voombox Outdoor en muziek draaien. Het toffe is, je kan er ook handsfree mee bellen, als je wordt gebeld schakelt het bellen automatisch over op de speaker. De speaker heeft namelijk ook een ingebouwde telefoon! Overigens, heb je een apparaat zonder Bluetooth, is dat geen probleem. Je kan je apparaat ook met een normale (bijgeleverde) jack aansluiten. Via de knoppen of de speaker kun je het volume van je telefoon regelen en zelfs de muziek pauzeren of naar het volgende liedje gaan.

En toen het geluid. Bam! Lekker gewoon. Echt lekker geluid, heerlijke bas en tegelijkertijd behoud van heldere hogen tonen. En dat uit zo’n klein speakertje. Ongelofelijk eigenlijk. Oh, en hij kan hárd. Volume heb ik maar niet vol open gezet. Ook niet onbelangrijk, de accu gaat ook nog eens 12 uur mee.

Ik ben blij met m’n keuze! Het is een sterke Bluetooth speaker, met heel erg goed geluid. En ik vind hem er ook nog eens stoer uitzien. Wil je wat foto’s zien? Dat mag.

Video

On-line vond ik deze video over de Divoom Voombox Outdoor. Check het! 🙂

Dit bericht is tot stand gekomen in samenwerking met TelecomTelecom.nl.