Na met z’n allen de hele zomer ons lichaam te hebben volgestopt met drank en drugs ongezond eten is het tijd voor: een detoxkuur! Ik ga er in ieder geval voor. En om eerlijk te zijn… ik vind het best spannend!

Ik ben door JUIZ~S uitgenodigd om eens een detox sapkuur te proberen en dat wilde ik wel! Graag zelfs. Ik ben namelijk een gezondheisfreak. Ik eet zo puur mogelijk, niets uit pakjes/zakjes, zo min mogelijk geraffineerde suikers, zo min mogelijk transvetten, meer dan voldoende groenten en fruit, noem maar op. En daarnaast ben ik soms íets te trendgevoelig wat dit betreft en daarom zijn ook superfoods me niet vies. Maar een detox, dat is nieuw voor me.

Voordelen van een detox sapkuur

Oké, waar doen we het eigenlijk voor, komt ‘ie:

  • Meer energie
  • Een kickstart voor een gezonde(re) levensstijl
  • Je voelt je weer gezond
  • Het verliezen van een paar kilo’s
  • Je huid gaat weer stralen
  • Nagels worden sterker, haren worden voller
  • Je voelt je helemaal opgeruimd, body & mind
  • Je slaapt ’s nachts beter

Mijn JUIZ~S Till Dinner Detox Sapkuur

juiz-s-detox-begin-sapIk ga voor de JUIZ~S TILL DINNER detox sapkuur. Volgens JUIZ~S is dit de milde variant van de ALL DAY detox sapkuur. Bij de TILL DINNER mag je namelijk ’s avonds wel één maaltijd eten. Wel gezond én vegetarisch. Ik ga deze kuur 3 dagen doen (de andere opties zijn 5 of 6 dagen), maar het is mijn eerste detox, dus laten we het even rustig aan doen!

Opbouwfase

De detoxkuur duurt eigenlijk langer dan die 3 dagen. Je moet namelijk 2 dagen van te voren beginnen met afbouwen, dit om je lijf al wat te laten wennen. Tijdens deze twee dagen drink je geen koffie en alcohol en eet je zo gezond mogelijk. Gelukkig gingen deze dagen me goed af! Aangezien ik al gewend bent om gezond te eten. Alleen de koffie missen, dat was wel even lastig! Daarnaast heb ik me via de website van JUIZ~S aangemeld voor My Detox. Dit is de service van JUIZ~S, dit doe je een dag van te voren je krijgt dan elke dag een mailtje met tips. Ik ben er klaar voor nog even goed eten en morgen beginnen!

Korting op alle JUIZ~S sapkuren

Van JUIZ~S mogen we een kortingscode weggeven! Voeg bij het afrekenen #leijp toe als kortingscode en ontvang 10% op alle sapkuren! (geldig t/m 31-10-2015)

Volg mijn detox sapkuur

Ik heb er zin in, maar vind het wel wat spannend. Waarom? Ik sport zo’n 5 dagen in de week en eet daardoor véél, heel veel. Gezond, maar veel, mijn doel is namelijk niet om af te vallen dus ik heb die koolhydraten nodig. Deze ga ik de komende 3 dagen missen. Ik ben benieuwd of mijn maag het aan kan om het grootste gedeelte van de dag leeg te zijn. Ik ga het proberen! zal elke dag mijn ervaringen hier delen, dus je kunt me volgen. En support me een beetje in de comments hieronder! 😉