Zo, dag twee van de detox sapkuur is aangebroken. Eerst had ik de opbouwfase. Toen kwam de eerste dag, die was lastig, maar we hebben het overleefd. En nu is de tweede dag. Ik ben benieuwd wat vandaag gaat brengen. Lees je mee?

Mijn JUIZ~S Till Dinner Detox Sapkuur Dag 2

Ochtend

Toen ik opstond voelde ik me al wat energieker dan normaal in de ochtend (nee, ik ben niet zo’n ochtendmens). Daarnaast vond ik m’n huid er wat helderder uit zien en minder oneffenheden. Kan dat wel zo snel, vroeg ik me af, maar na wat navraag bij JUIZ~S (de begeleiding is super, je kan de altijd mailen voor vragen), blijkt dit wel degelijk mogelijk te zijn.

Mooi, de dag kan beginnen. Omdat ik nu weet wat ik kan verwachten, is het wat minder zwaar. De hele dag was príma vol te houden. Je lijf went er aan en mentaal stel je jezelf erop in. Rond vier uur kreeg ik wel echt een honger-momentje. Maar, ik had nog een sapje gereserveerd. Dus lekker opgedronken, een glas thee erbij en ik kon er weer tegenaan tot etenstijd.

detox-sapkuur-dag2

Avond

’s Avonds maakte ik uit het receptenboek van JUIZ~S de zoete aardappel uit de oven, heerlijk! Met spinazie, kikkererwten, ui’tje, knoflook, zongedroogde tomaten, gember, citroen een pepertje en kokosmelk. Echt heel lekker. Dit ga ik vaker maken!

juiz-s-recept-zoete-aardappel

Hardlopen

Ik ren volgende week de mudmasters obstacle run. Dus ik móét gewoon even wat hardlopen. Normaal ren ik zo’n 6 km. Vandaag ging ik rennen en ik haalde met gemak 8 km. En ik was nog steeds niet zo moe als normaliter na de 6 km. Gek? Vond ik wel, maar misschien haal ik dan toch veel energie uit mijn detox! Het stimuleert in ieder geval wel om de laatste dag nog even goed vol te houden! Two down, one to go.

Korting op alle JUIZ~S sapkuren

Wil je zelf nu ook eens een detox proberen? Dan kan dat nu met korting. Op de website van JUIZ~S kun je bij het afrekenen de kortingscode #leijp invullen voor 10% korting, dit geldt op alle sapkuren en is geldig tot 31-10-2015.

 

Dit bericht is tot stand gekomen in samenwerking met JUIZ~S.