Van 2 t/m 4 oktober zal in de industriele Warehouse Elementenstraat in Amsterdam de eerste editie van Amsterdam Eats worden gehouden. Amsterdam Eats is het eerste indoor organic food & music festival van Nederland! Een foodfestival waar biologisch eten en deephouse samen komen.

Amsterdam Eats

Het eerste weekend van oktober zal het industriële pakhuis de Warehouse Elementenstraat voor drie dagen lang gevuld zijn met biologische foodstands en de beste Amsterdamse DJ’s. Dit komt neer op drie dagen lang eten, dansen en drinken. Tussen de pilaren zullen de foodtrucks, lange tafels, barren, kaarsen en podia de Warehouse omtoveren tot een waar food-walhalla. Alle foodstand zijn 100% biologisch. Het aanbod zal variëren tussen Aziatisch, Italiaans, Frans, vegan, rauw, lokaal eten, noem maar op! Hiernaast zullen er voldoende drankjes aanwezig zijn. Zowel alcoholisch als non-alcoholisch. Van smoothies tot bier. Voor de wijnliefhebbers zal Bacchus (van Bacchus Wijnfestival) een fantastisch wijn assortiment aanbieden!

Elke avond zal het foodfestijn worden afgesloten met lekkere deep-house van namen als: Malawi, Spaceandtime, Ataypura, Tsepo en Nino & Frankie. De dansvloer opent elke dag om 16:00.

Wanneer?

Vrijdag 2 oktober: 16:00- 02:00 (muziek door: Roman Coskun, Charles Davos, Spaceandtime)
Zaterdag 3 oktober: 12:00- 02:00 (muziek door: Max Abysmal, Ataypura, Malawi)
Zondag 4 oktober: 12:00 – 00:00 (muziek door: Pieter Jansen, Philou Louzolo)

What else?

  • Lokatie: Pakhuis Elementenstraat, Elementenstraat 25, Amsterdam West
  • Bereikbaarheid: 2 min. lopen van het metrostation Isolatorweg. 10 min. lopen vanaf station Sloterdijk.
  • Parking: Er zijn ongeveer 500 parkeerplaatsen in de omgeving van het Pakhuis.
  • Kluisjes: Deze zijn aanwezig.

Amsterdam Eats is gratis toegankelijk en voor alle leeftijden, ook kinderen. Aanmelden kan op Facebook. Tot daar!

amsterdam-eats-flyer

Afbeeldingen: instagram.com