Vicky Pattison’s Tiffany Motel Co-ord dress

Omwille van deze blog biecht ik het dan maar op, ik kijk naar Geordie Shore, en ik vind het leuk, heel leuk. Ik heb alle negen seizoenen gezien en kan niet wachten op seizoen tien die op zeven april zal beginnen. Het enige nadeel is dat mijn favoriet, misschien zelfs wel mijn girl crush, Vicky Pattison (27) niet meer zal deelnemen aan Geordie Shore.

Vicky Pattison's Tiffany Motel Co-ord dress | Vicky.Motel_.Tiffany.Co-Ord3-235x300Op zich wel logisch want gezien haar Instagram (ja ik volg haar ook gewoon schaamteloos op Insta) is ze een hele drukke dame. Zo is ze in 1 jaar tijd van maatje 44 naar maatje 34 gegaan en bracht ze vorig jaar een fitness DVD uit, 7 Day Slim, wat al snel de best verkochte fitness DVD in de UK werd. Naast hevig sporten heeft ze bijzonder veel coole vrienden en brengt ze haar post-Geordie Shore tijd alsnog feestend door en is ze bijna elke avond een verschijning op verschillende feesten.

Vicky is van een mollig typical Geordie Girl naar een ware fashionista ontpopt. Haar stijl is met 180 gedraaid sinds het een na laatste seizoen van Geordie Shore. Vanaf dat moment zag je dat vicky haar beanies en basketballshirts inruilde voor chique co-ord dresses en sophisticated trenchcoats. Ook heeft ze in de tussentijd haar boezem wat opgeleukt, maar dat terzijde.

Ik was vanaf dag 1 al een fangirl maar nu haar stijl zo veranderd is, is ze ook mijn persoonlijke lookbook geworden. Het komt daarom verdomd goed uit dat Vicky op Instagram altijd vernoemd waar ze haar items vandaan heeft, waarvan er heel toevallig veel van haar eigen kledinglijn zijn (Honeyboutique). Ze maakt het voor ons copycats dus niet heel moeilijk.

Ik besloot eens een gokje te wagen en heb alle outfits goed bekeken en herkende op de webshop de verschillende pasmodellen als deelnemers van o.a Ex on the Beach, wat ik uiteraard ook gekeken heb want Queen V was daar ook een deelnemer van. Uiteindelijk heb ik mijn favoriete outfit uitgezocht, die Vicky tevens op Instagram geplaatst had. Het ging om de VIP Tiffany Motel Co-ord Dress. Ik vond de prijs voor beide stukken iets te duur (80 pond) dus besloot ik alleen de rok te bestellen en de top bij H&M, Forever 21 of New Look te halen. Na betaling kreeg ik al snel een melding dat ik een fout had gemaakt in de shipping opties en moest ik even 15 pond bijbetalen om de betaling rond te krijgen… Auw… Ik heb toen contact gezocht met de klantenservice die mij vervolgens heel vlot en heel netjes geholpen hebben. Ik besloot de bestelling door te laten gaan en binnen 10 werkdagen had ik de rok binnen. Ik opende het pakketje en tot mijn grote verbazing en vreugde vond ik daar ook de top in, winnings! De rok is van prachtige kwaliteit, het is gemaakt van stug materiaal waardoor de rok mooi valt. De top vond ik van iets mindere kwaliteit, synthetisch, glad en weinig stretch, maar het paste natuurlijk mooi bij het geheel. Het koste wat doekoe (€55) maar dan heb je ook wat. It’s like we’re sisters now <3. Ik ben verder niet obsessed ofzo hoor.

Bron: instagram.com

Marijn Sneijder
Red head | Motion Designerd | Vintage | Beatles | Red Wine | Serie Addict | Olifanten zijn awesome

Comments (3)

Geef een reactie