Pasta met spekjes en spinazie

Dit keer wil ik een recept met jullie delen dat hier op het thuisfront toch wel een van de favorieten is. En het is ook nog eens makkelijk en snel klaar en heeft weinig voorbereiding nodig! De pastaliefhebbers zullen hier van smullen!

Pasta met spekjes en spinazie recept

Dit recept is genoeg voor 2 grote borden of 3-4 kleinere porties.

Ingrediënten: Pasta met spekjes en spinazie | Pasta-met-Spinazie-en-spekjes-300x225
– 300 gram (magere) spekreepjes
– 300 gram gewassen spinazie
– 200 gram crème fraîche
– 200 gram rigatoni (of andere pasta naar keuze)
– olijfolie (als je een goede pan met antiaanbaklaag hebt, kun je dit achterwegen laten)


How to

Stap 1: Bereid de pasta en spinazie volgens de bereidingswijze op de verpakking.

Stap 2: Verwarm ondertussen een klein beetje olijfolie in de pan en bak de spekreepjes, als de spekreepjes klaar zijn, doe dan de crème fraîche erbij en roer goed door elkaar, als de spinazie klaar is, doe dit dan ook bij de spekreepjes en crème fraîche en roer alles goed door elkaar.

Stap 3: Als de pasta klaar is giet het af en verdeel over de borden en schep de saus erover.

Stap 4: Smullen maar! Dit gerecht is zo makkelijk en simpel, dat je het in maar liefst drie stappen kunt doen! En de ingrediënten zijn lekker makkelijk te onthouden. Dus als je in de supermarkt loopt en je weet niet wat je gaat eten vanavond, nou, probeer dit eens.

VORIG ARTIKEL

‹ 

VOLGEND ARTIKEL

 ›

Mandy Timmermans
Health freak| Foodie| Kostuum designer| Game lover| Comic nerd |Vintage |Reizen |Obsessed met fel gekleurd haar |Vind veels te veel dingen leuk! |Heeft officieel de titel: Lady

Comments (2)

  1. Bas Reply

    Wat ook erg lekker is, is om de verse spinazie te verruilen voor spinazie deelblokjes uit de diepvries, en de creme fraishe voor kruidenkaas!

Geef een reactie