Giveaway: Project T vrijkaartjes!

In Disney’s nieuwe film Project T (bij sommigen bekend als “Tomorrowland“) gaan een teleurgestelde wetenschapper en optimistische tiener samen op een gevaarlijke missie om de geheimen te onthullen van een raadselachtige plek die zich in een andere dimensie bevindt. Fantastische film en wij mogen 2 kaartjes weggeven!

Over Project T

Disney komt met Project T met George Clooney (als Frank) in de hoofdrol. En verder: Hugh Laurie, Britt Robertson, Raffey Cassidy, Tim McGraw, Kathryn Hahn, Keegan-Michael Key en Thomas Robinson.

Frank, getekend door teleurstelling en Casey (Britt Robertson), een pientere, optimistische tiener die barst van de wetenschappelijke nieuwsgierigheid, delen hetzelfde lot. Samen gaan ze op een gevaarlijke missie om de geheimen te onthullen van een mysterieuze plek die zich in een andere dimensie bevindt en alleen bekend staat als Tomorrowland. Na wat ze daar moeten doen zal de wereld — en zijzelf — nooit meer hetzelfde zijn.

Leuk weetje: het script is van schrijver en mede-bedenker van de televisieserie Lost, Damon Lindelof en Brad Bird. Project T draait vanaf 21 mei 2015 in de Nederlandse bioscopen.

Giveaway: Project T vrijkaartjes! | winactie-project-t

Wat en hoe kan ik iets winnen?

We geven twee vrijkaartjes weg voor de film! Je kan meedoen via Facebook of Twitter.

Facebook

Like ons op Facebook, reageer op dit Facebook bericht en vertel waarom jij het pakket moet winnen en tag diegene die je meeneemt!

We vinden jullie lief en daarom geven we weer iets weg. Je hebt vast van de film Project T (Tomorrowland) gehoord?…

Posted by Leijp on Monday, May 18, 2015

Twitter

Volg ons op Twitter, retweet dit bericht en doe automatisch mee.

Heet het nu Project T? Of Tomorrowland?

In Amerika is de Disney film uitgebracht onder de naam Tomorrowland. In Nederland (en België) roept deze naam andere associaties op. Namelijk het grootschalig dance-event in België waar jaarlijks 400.000 mensen op afkomen. Daarnaast is de naam Tomorrowland in België gepatenteerd. En dus moesten de producenten op zoek naar een nieuwe naam. Dit is Project T geworden.

Trailer Project T

Bekijk hier de foto’s

Giveaway: Project T vrijkaartjes! | project-t-5

Bron: deredactie.be, disney.nl

Ferry van Iersel
oprichter Leijp | rare jongen | designerd | creative | reist veel te graag | hekel aan het woord wanderlust | wanderlust | van grote baard naar kleine baard | cappuccino met soyamelk alsjeblieft | als je me zoekt ben ik in de gym | maakt websites en andere digitale dingen: Oetsie.com

Comments (93)

 1. Marianne Scholten Reply

  Dank jullie voor de tip Leijp. Dat lijkt me wel wat. Samen met Fam ter Horst. Ik ben wel erg nieuwsgierig naar dit mysterieuze sci-fi actieavontuur!

 2. Baukje Jellema Reply

  Sietske Reinders we moeten weer eens wat afspreken!! Het is alweer te lang geleden 🙂 De bioscoop lijkt me leuk!!!!

 3. Valérie Hilgersom Reply

  Ik neem mijn moeder mee, helaas heeft ze geen Facebook, sorry, omdat ze nu even in een dipje zit en ik haar lekker wil verwennen en om te zeggen dat ik heel veel van haar hou <3 Super leuke actie trouwens, bedankt dat ik mee mag doen 🙂

 4. Ilsiee Prins Reply

  Leuk… Hoorde al van deze nieuwe disneyfilm.. Hij lijkt me super om eens met mijn moeder heen te gaan, de grootste george clooney fan hihihi 😉 Doe je ook mee Truuske Tops? 😀

  • Liane Baltus Reply

   Ik heb Rosalie gevraagd. We hebben de trailer samen gezien, erg uitnodigend! Roos zit nu in Londen en zal de uitnodiging dan waarschijnlijk niet zien! Dus, ja, graag, super om met jou naar de bios te gaan!

 5. Linda Catharina Molenaar Reply

  Lieve dochter Amber, weet dat ik heel veel van je hou, daarom doe ik aan deze actie mee speciaal voor jou! De aggelopen tijd is voor ons beiden zeker niet makkelijk geweest daarom bewonder ik jou het meest. Ook al zat het vaak tegen, jij was er altijd, dat was voor mij een zegen. Er is niemand op wie ik meer kan rekenen, weet dat jouw trouwe inzet heel veel voor mij zal betekenen. Ik vind jouw inzet helemaal onwijs, daarom gun ik jou deze leuke prijs <3

 6. Marion Poeste-Thomas Reply

  jaaaaaaaaaaaaaa! telkens als we de voorstukjes zien, zeggen we beide dat we graag naar deze film willen. ik tag dan ook mijn man Ron Poeste; Schat wil je ook deze pagina liken , zodat we kans maken om naar deze film te gaan 😀 gaaf

 7. Jeanet Thomas Reply

  🙂 aangezien mijn oudste dochter met haar man al wil gaan 🙂 kies ik voor mijn jongste dochter. José Thomas ga je mee ?

 8. Jeanet Thomas Reply

  aangezien mijn oudste dochter met haar man al wil gaan smile-emoticon kies ik voor mijn jongste dochter. José Thomas ga je mee?

 9. Danielle Noord Reply

  Geweldig samen met Jacqueline Van Velzen!! We hebben de trailer gezien, lijkt mij waanzinnig leuk! (Y) Ik ga het gelijk delen!! #duimen

 10. Marion Poeste-Thomas Reply

  gefeliciteerd winnaars Leijp ? zijn de winnaars van de fb actie en twitter ,dezelfde winnaars? ik zie bij beide dezelfde namen staan? maar dacht dat er zowel op twitter als op fb een winnaar was?

  • Leijp Reply

   Ja éen is via Twitter gekjozen en éen via Facebook. Beide namen staan hierboven.

Geef een reactie