Falafel Tortilla Wraps!

Duuuuuuus het is weer een tijdje geleden dat ik een foodblog/recept heb gepost, maar met een goede reden! ik was volop aan het leren voor mijn auto theorie, en al dat studeren/niet koken heeft zijn vruchten af geworpen, ik ben geslaagd! Nu kan ik eindelijk weer lekkere recepten gaan bedenken en maken en als ze lekker genoeg zijn wil ik ze natuurlijk met jullie delen.

Dit snelle recept heb ik overgenomen van een vriendin van mij (En ik mocht dit met jullie delen) ik vind het echt lekkerHet is snel te maken dus super handig als je haast hebt, of geen zin hebt om al te lang in de keuken te staan. Als je in de ochtend iets meer tijd hebt, dan is dit ook heerlijk om als lunch klaar te maken. Oké, genoeg gekletst!

Falafel tortilla wraps recept

Wat heb je nodig (voor 4 wraps):
– Knoflooksaus
– 4 Tortilla wraps (medium)
– 1/4 Komkommer (in reepjes)
– 12 Falafels
IJsbergsla

Hoe maak je het:

Stap 1: Verwarm de oven voor. Als de oven warm is zet je een koekenpan op het vuur en bak je de falafels 6 minuten aan beide zijden mooi bruin. Als de falafels bijna klaar zijn, leg je de wraps voor 1 minuut in de oven.

Stap 2: Haal de wraps uit de oven, en leg deze op een bord. Bestrijk de wraps met knoflooksaus, leg een beetje ijsberg sla in het midden van de wrap, leg hier 3 falafels op en daarnaast wat komkommer stukjes.

Stap 3: Vouw de wrap dicht en voilá! je falafel wrap is klaar! Hoe simpel was dat!? En het is super lekker, echt een aanrader! Om het gezonder te maken zou je de knoflooksaus, falafel en wrap zelf kunnen maken, als je niet weet hoe, hou dan Leijp in de gaten en ik ga het je laten zien!

(Wraps vouwen is niet mijn sterkste kant zoals je kunt zien.)

Mandy Timmermans
Health freak| Foodie| Kostuum designer| Game lover| Comic nerd |Vintage |Reizen |Obsessed met fel gekleurd haar |Vind veels te veel dingen leuk! |Heeft officieel de titel: Lady

Comments (2)

Geef een reactie