Dutch Comic Con 2015!

Afgelopen weekend in de jaarbeurs van Utrecht was de Nederlandse versie van Comic Con! En naar mijn weten ook de eerste Nederlandse comic conventie. Als game-, comic- en cosplayfanaat, was ik daar natuurlijk bij!

Wat is er nu allemaal te doen op zo’n conventie?

Dutch Comic Con 2015! | comic-con-2015-300x225Nou, best veel! Ten eerste, heb je veel stands met game consoles zodat je nieuwe maar ook oude oldschool spellen kunt spelen en uitproberen er zijn vele stands met verschillende merchandise en veel stripboeken! je kunt ook op de foto met/in de Batmobiel, Back to the Future auto en de Ghostbuster auto! En als kers op de taart, waren er ook een aantal celebs zoals; Michael Cudlitz (speelt in Walking Dead) Osric Chau (speelt Supernatural) Joseph Gatt (speelt in Game Of Thrones) en Giancarlo Esposito (van Revolution, Breaking Bad, Usual Suspects en Once Upon a Time) en nog een hele lijst met anderen celebs, je kon met ze op de foto en een handtekening vragen, (wel tegen betaling). Én je kon ook nog eens een tatoeage laten zetten bij Henk Schiffmacher en zijn dochter.

Er was ook een podium, waar celebs Q&A’s beantwoorden en een cosplay wedstrijd, met veel indrukwekkende kostuums! Ik deed mee aan de wedstrijd dus ik heb alle kostuums van dichtbij kunnen bekijken en ik moet je zeggen, ik was erg onder de indruk van iedereen! Wat een creatieve skills allemaal!

Ik ben een heel weekend geweest uiteraard in cosplay! zaterdag als Bombshell Mera en zondag als Wonder Woman (zie foto’s onderaan de pagina). Ik heb het erg naar mijn zin gehad de sfeer was super. Ik raad alle comic, serie en game fans zeker aan om volgend jaar een zelf een kijkje te nemen op de conventievloer!

Foto’s

Foto: KJC Photography

Mandy Timmermans
Health freak| Foodie| Kostuum designer| Game lover| Comic nerd |Vintage |Reizen |Obsessed met fel gekleurd haar |Vind veels te veel dingen leuk! |Heeft officieel de titel: Lady

Comments (3)

Geef een reactie