De BOTERVETTE HOW TO XXXL met BAND BABY BLUE in tha MIX!

Je kunt ze googelen onder de naam ‘Band Baby Blue’. Ze noemen zichzelf ‘gewoon een band’ maar wel met 100% feestgarantie. Ze komen uit Schijndel en omstreken (Brabant) en geven gemiddeld zo’n 130 à 140 shows per jaar waaronder afgelopen jaar Zwarte Cross.

Hèhè daar issie eindelijk: de BOTERVETTE HOW TO XXXL met de enige echte BAND BABY BLUE in tha MIX! Het was me een hele bevalling en het heeft me nogal wat bloed zweet en baby blauwe confetti gekost maar dan kunnen jullie ook lekker lang kijken naar deze (jawel) mini-docu (om even te compenseren met de weken dat jullie niets van me gezien hebben)! Ik kan een hoop vertellen maar kijk, deel, like en vooral geniet van deze video en share the love (want dat heb ik zeker voor deze leuke mannen!)

P.s. jullie zijn gewend van me (oké na de laatste weken niet meer zo, maar toch) dat ik wekelijks iets upload voor jullie. Nu is gebleken, meerdere malen, dat ik daar gewoon niet zo goed in ben. Duss jullie zien wel weer een video van me verschijnen als de tijd rijp is en ik wat tofs met jullie kan delen!

De BOTERVETTE HOW TO XXXL met BAND BABY BLUE in tha MIX!

De vorige delen gemist? Bekijk dan alles van Botervet!

Bo Schakenraad
audiovisual designer | creatief |reizen | feesten | geen blad voor de mond nemen | sushi | dansen |

Comments (1)

Geef een reactie