Breaking Bad uitgekeken maar je wilt meer? Dat kan: Metástasis!

En nee, ik heb het niet over ‘Better Call Saul’. Al lijkt ‘Better Call Saul’ mij best awesome, er is iets misschien wel nog awesomer (ofzo). In Colombia is er namelijk een shot-for-shot remake gemaakt van de Amerikaanse hitserie Breaking Bad, alleen dan in het Spaans.

Toen ik dit hoorde viel ik even van mijn stoel. Er is gewoon een 5 seizoen durende remake gemaakt van Breaking Bad. Precies hetzelfde alleen nét even anders. Kan dat? Ja, dat kan. De serie heet Metástasis, dat Spaans is voor kanker. Walter White heet Walter Blanco en Jesse Pinkman heet Jose Rosas, dat verzin je toch niet?

Metástasis trailertje

Bij deze een trailertje met Engelse subs. Veel plezier!

VOLGEND ARTIKEL

 ›

Ferry van Iersel
oprichter Leijp | rare jongen | designerd | creative | reist veel te graag | hekel aan het woord wanderlust | wanderlust | van grote baard naar kleine baard | cappuccino met soyamelk alsjeblieft | als je me zoekt ben ik in de gym | maakt websites en andere digitale dingen: Oetsie.com

Comments (6)

Geef een reactie