Botervet ‘How To’ E04

Je zit in de trein (had al een kut dag) en leunt tegen het raam aan met je hoofd in een kauwgom, mega kut dag. Als je deze video kijkt hoef je je om die kauwgom geen zorgen meer te maken (dit allemaal dankzij Kimberley). Enjoy!

Ook dit keer kun je weer verzoekjes aan mij doorgeven. Laat daarom een comment achter als jij het leuk vindt als ik bij je langs kom zodat jij mij wat uit kan leggen!

Even een belangrijke mededeling voor mijn volgende video. Deze zal namelijk wat later dan normaal online staan, dit i.v.m. (jawel) carnaval! Hier zal ook mijn volgende video over gaan dus lieve kijkers uit het noorden van het land.. Bereid jezelf vast voor of kijk gewoon niet 🙂

BOTERVET ‘HOW TO’ #4 KAUWGOM UIT JE HAAR

De vorige delen gemist? Bekijk dan alles van Botervet!

Bo Schakenraad
audiovisual designer | creatief |reizen | feesten | geen blad voor de mond nemen | sushi | dansen |

Comments (1)

Geef een reactie