Botervet ‘How To’ E03

De botervette ‘How to’ waarin ik jullie kennis laat maken met Coos de barbier, staat eindelijk online!

Coos werkt als Barbier in Rotterdam (Pijnackerplein 1A). Over Coos kan ik een jullie een hoop vertellen zodat jullie een beetje een idee hebben waar jullie naar gaan kijken maar daar kan ik eigenlijk (ja na éen ontmoeting al) bijna een heel boek mee vullen. Daarom kunnen jullie het beste maar gewoon gaan kijken! Daar komt ie dan, een video vol lol, mannen, tips en Coos natuurlijk! Enjoy!

Ook dit keer kun je weer verzoekjes aan mij doorgeven. Laat daarom een comment achter als jij het leuk vindt als ik bij je langs kom zodat jij mij wat uit kan leggen!

BOTERVET ‘HOW TO’ #3 BARBERSHOP

De vorige delen gemist? Bekijk dan alles van Botervet!

Bo Schakenraad
audiovisual designer | creatief |reizen | feesten | geen blad voor de mond nemen | sushi | dansen |

Geef een reactie