Botervet ‘How To’ E01

Het heeft even een tijdje geduurd maar Botervet is weer terug van weggeweest! En dit keer met een reeks Botervette ‘How to’ video’s! Wat dat zijn leg ik uit in mijn video! Kijken dus!

Vanaf a.s. dinsdag kunnen jullie (écht) mijn video’s weer wekelijks terug vinden op mijn Youtube kanaal en natuurlijk op Leijp.nl! Nogmaals sorry dat ik zo lang niks van me heb laten horen, maar het is een nieuw jaar! Nieuwe rondes, nieuwe kansen zullen we maar zeggen! Enjoy!

Ook dit keer kun je weer verzoekjes aan mij doorgeven. Laat daarom een comment achter als jij het leuk vindt als ik bij je langs kom zodat jij mij wat uit kan leggen!

BOTERVET ‘HOW TO’ #1 EXCUUS EXCUUS

De vorige delen gemist? Bekijk dan alles van Botervet!

Bo Schakenraad
audiovisual designer | creatief |reizen | feesten | geen blad voor de mond nemen | sushi | dansen |

Comments (1)

Geef een reactie