100% Citypacks winnen?

Wij hebben al vaker citytripjes gemaakt met behulp van ons 100% reisgids. Naar bijvoorbeeld naar Brussel en Krakau. Maar nu komt uitgeverij mo’media met speciale citypacks. Leuk als cadeautje.

Weekendje …..!

Voor het cadeauseizoen heeft mo’media een mooie citypack ontwikkeld voor de meest populaire stedentrips. Weekendje Berlijn!, Weekendje Londen!, Weekendje New York! en Weekendje Parijs! bevatten alles wat je nodig hebt in de stad: een 100% stedengids + 100% travel journal. En wat houdt dit in?

100% stedengids

100% Citypacks winnen? | 100-procent-new-york-207x300De 100% stedengidsen zijn gemaakt om een stad zo goed mogelijk te ontdekken. De boekjes bevatten wandelingen die je leiden langs de mooiste plekjes. Of je nu gaat voor sightseeing, shoppen, avontuur of culinair genieten. Het leuke van de 100% reisgids is, hij brengt je op plekken waar anderen niet zo snel zullen komen. Natuurlijk ga je als een ware toerist de highlights van je bestemming ontdekken, maar waarschijnlijk haal je je cappuccino het liefst in een goede koffietent en drink je je biertje graag in de lokale bar. En ook die vindt je in deze gidsen. Dat komt omdat deze gidsen geschreven zijn door locals of Nederlanders die er al jarenlang wonen. Zij weten precies waar je moet shoppen, waar de lekkerste restaurantjes zijn en de leukste overnachtingsplekken. De 100% stedengidsen brengen je in overzichtelijke routes naar alle bezienswaardigheden die je gezien móet hebben, om je vervolgens weg van de toeristenstroom te leiden naar plekken waar locals graag komen. Restaurants, cafés, lokale designers, markten, exposities en nog veel meer. 


100% travel journal

100% Citypacks winnen? | travel-journal-new-york-204x300In de 100% travel journal vind je handige tabellen en kaarten voor onderweg en kun je je persoonlijke gegevens kwijt. Maar verder is het vooral LEEG, zodat jij alle ruimte hebt om je ervaringen en ontdekkingen tijdens je reis vast te leggen. 


De packs kosten €19,95 en zijn online te bestellen of te halen bij verschillende boekenwinkels en webshops. leuk decembercadeautje? 🙂

Winnen?

Dat kan! We geven namelijk van iedere pack één exemplaar weg! Dat is dus: Weekendje Berlijn!, Weekendje Londen!, Weekendje New York! en Weekendje Parijs!En wat je moet doen? Even Leijp liken op Facebook, en het bericht over deze packs liken en commenten welke je wilt winnen. Sharing = caring! Succes!

Winnaars

We zullen pack-voor-pack de winnaar bekend maken. En de winnaars zijn…

En de winnaar van de citypack New York is....

Sytse Monsma. Gefeliciteerd!

En de winnaar van de citypack Londen is....

Sjors Tieleman. Gefeliciteerd!

En de winnaar van de citypack Parijs is....

Riekie Bos. Gefeliciteerd!

En de winnaar van de citypack Berlijn is....

Tommie Netten. Gefeliciteerd!

Dit bericht is tot stand gekomen in samenwerking met Mo’Media

Ferry van Iersel
oprichter Leijp | rare jongen | designerd | creative | reist veel te graag | hekel aan het woord wanderlust | wanderlust | van grote baard naar kleine baard | cappuccino met soyamelk alsjeblieft | als je me zoekt ben ik in de gym | maakt websites en andere digitale dingen: Oetsie.com

Comments (154)

 1. Angela Van De Graaf-van Zijl Reply

  Lastige keus. Uiteraard hoop ik ooit in New York rond te lopen maar laten we het wat dichterbij huis beginnen. Stuk voor stuk prachtsteden. Maar als ik dan toch moet kiezen dan maar Berlijn. Mijn man heeft hier al eens rond gelopen maar samen zijn we er nog niet geweest. En om alle highlights te vinden is dit pakket natuurlijk een must have!

 2. Nina De Graaf Reply

  Heel graag Berlijn! Want daar wil ik al tijden naartoe en met een gidsje in the pocket moet die reis ook maar eens geboekt worden!

 3. Marijke Van Beurden Reply

  Heel graag zou ik de gids New York winnen Leijp , mijn man gaat er in november met onze jongste heen en dan is het superhandig zo’n gids om je voor te bereiden en daar bij de hand te hebben.

 4. Yvonne Renckens Reply

  Yess Berlijn staat al zooo lang op mijn ‘to visit’ lijstje. Ik heb in Havana echt veel gehad aan de 100% gids, dus ik heb hoge verwachtingen voor de gids over Berlijn???

 5. Sjors Tieleman Reply

  London baby! November ga ik er heen en kan zeker goeie tips & aanraders gebruiken! En met deze boekjes moet dit vast lukken als jullie ze weggeven ?

 6. Claire Tetteroo Reply

  Parijs! Omdat ik er een keer ben geweest en ik het helemaal niet zo’n super toffe stad vond. Dit schijnt het wel te zijn.. Hoogste tijd dus!

 7. Sjoerd Madou Reply

  Ik zou die van Berlijn graag willen winnen omdat zo’n beetje iedereen die ik spreek tegenwoordig helemaal lijp is van Berlijn. Ik zelf ben meer een klassieke en oude culturen city – tripper dus Parijs, Rome, Florence maar ook London zijn meer mijn ding. Ik heb me er dan ook erg lang tegen verzet naar Berlijn te gaan; leek me veels te hipster :-S
  Aangezien ik niet door de hele wereld onder de 60 wil worden uitgestoten 😉 moet ik er maar eens aan geloven denk ik! Eens met eigen ogen zien wat Berlijn mij te bieden heeft. Dan wel voor 100% graag!

 8. Robert Koops Reply

  Weekendje New York, dan moet je zeker niet slapen als je 2 dagen blijft in the city that never sleeps…. geen hotel nodig, alleen een goeie gids 😉

 9. Chantal Menting Reply

  Moeilijk, moeilijk!! New York ben ik afgelopen twee jaar 2 keer geweest en mijn hart aan verloren. Parijs zo romantisch om met een nieuwe lover nog een keer te ontdekken. Berlijn heeft zo’n relaxte sfeer, voelt als thuis aan. Maar als ik dan echt moet kiezen…toch Londen. Nog nooit geweest en staat hoog op mijn steden-bucketlist!!

 10. Riekie Bos Reply

  ik wil onwijs graag een 100% reisgidsen citypack van PARIJS winnen, daar hoop ik volgend jaar heen te gaan met mijn vriendje!

 11. Lotte Siebesma Reply

  Berlijn, ik wil al heel lang naar Berlijn!! ^_^ Mijn vrienden zijn dol op Berlijn en nu wil ik zelf ook verliefd worden op deze stad!

 12. Jolanda Roeters Reply

  BERLIJN, moet super mooi zijn en dat wil ik zeker een keer gaan ervaren!! En dan samen met jullie reisgids, komen we zeker op de mooiste plaatsjes!!

 13. Jessi van de Haar Reply

  Londen, omdat wij de illusie hebben dat we de hotspots daar nu wel kennen… Ik geloof er niks van, er is volgens mij nog genoeg te ontdekken daar!

 14. Richard Welgraven Reply

  iedereen heeft een droom en dit is de mijne ,ik verzamel ze en gebruik ze en zou dolblij zijn met new york want daar gaat mn volgende reis heen

 15. Lesley Van de Langkruis Reply

  Super leuk. Alle steden staan nog op mijn wishlist om nog een keer te bezoeken dus ik laat me verrassen door jullie! Welke ik eventueel win, dat wordt de nieuwe bestemming van mijn volgende stedentrip!

 16. Diane Dekker Reply

  Wat leuk!! Ik hoop dat Londen er nog in zit want die zou ik graag winnen en anders New York, want die staat al heel lang op mijn verlanglijstje, wie weet ooit eens…

 17. Sanne Terpstra Reply

  Parijs of berlijn omdat ik daar heen ga met school en dan krijgen wij ook vrije tijd en dan kan ik zekers wel wat goede tips gebruiken! En dat lukt denk ik met dit boekje wel!! ?Maar ik denk dat toch het liefst Berlijn!??❤️

 18. Linda vermaire Reply

  Berlijn jaren terug geweest lang niet alles kunnen zien deze stad ademt cultuur kunst en architectuur indrukwekkend!!

 19. Nienke Jansen Reply

  Ik zou graag door de straten van Berlijn dwalen en me laten inspireren door de street-art om me heen. Historie opsnuiven die deze stad te bieden heeft en niet te vergeten mijn dorst lessen met lekkere Duitse biertjes. Daarnaast staat de Berlijnse dierentuin al heel lang op mijn wish-list! Dan zou ik gelukkig kind zijn, vielen dank.

 20. Rutger van den Aker Reply

  Heeeel graag Berlijn! Deze stad staat al een tijdje op mijn wensenlijstje! Lijkt me een gave stad met een bijzondere geschiedenis! Dus kom maar op, 100% Berlijntje!

 21. Hennie Vd Plas Reply

  Eigenlijk is al zo’n beetje gezegd over deze prachtige actie. Het enige wat ik nog kan doen om meer mensen over de streep te trekken om jullie pagina te gaan ontdekken is verder te delen. Wat ik overigens met alle plezier weer doe. Gr. Hennie.

 22. Linda Vermaire Reply

  Dolgraag jaren terug geweest en wat een prachtige stad is dat… Je komt er ogen tekort we hebben uren gelopen in joods museum en natuurlijk de muur… Lang nog niet alles gezien deze stad ademt tragiek, kunst en mooie architectuur en een bruisend nachtleven.. Zou dolgraag terug gaan

Geef een reactie